Hem » Artiklar & Nyheter » Paris - Tips på kända hotell

Paris - Tips på kända hotell

Hotel Ritz i ParisHotel Ritz är kanske ett av Paris allra mest kända hotell. Det ligger vid Place Vendome och är precis så exklusivt som kan förväntas med tanke på namnet. Det är dyrt, men lyxigt att bo här och hotellet ståtar med pool, bar, bastu, och luftkonditionering i en sagolik miljö och med excellent service.

George V är också det ett mycket anrikt och känt hotell på boulevarden med samma namn. Det ingår i Four Seasons-kedjan. Hotellet ligger bara ett par kliv ifrån Champs-Elysées och har en design från 1600-talet i modern tappning. Hotellet räknas som ett av de finare och mer exklusiva i världen, och får återkommande superlativ från recensenter världen över.

Hotell Intercontinental är inte ett dumt hotell det heller, och är Paris Grand Hotel. Det ligger strategiskt placerat i mitten av centrum på rue Scribe, nära de största sevärdheterna. Här ligger servicen på allra högsta nivå och allt som kan tänkas behövas i form av tjänster går att få tillgång till.

Dessa hotell blir snabbt uppbokade och det krävs därför lite planering, och en ganska fet plånbok, för att kunna bo på dessa hotell.


Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 Kommentarer

Yvonne
Juli 12, 2011, 5:04
Kul att läsa om Paris och kända hotell! Jag skulle gärna åka dit någon gång, kanske jag borde passa på nu eftersom jag förtillfället pluggar franska iNice Franska rivieran..
Jennifer
Juli 28, 2011, 2:59
Vilket fint hotell, det skulle jag verkligen kunna tänka mig att boka när jag åker till Paris! Just nu befinner jag mig i Nice för att studera franska på en skola som heter AzurLingua, riktigt spännande, och jag har även funderat på att ta en sväng till Paris, då kan man ha detta lyxhotell i tanken kanske? :)Relaterade Artiklar

Shoppingresa till New York - Lansering av ny stadsportal

Juni 11, 2013

Paris - Tips på kända hotell

November 7, 2010

Paris - Kända Boulevarder

Februari 20, 2010

Weekend i Paris

Februari 20, 2010