Hem » Hotell i Paris

Sök Hotell i Paris

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Hotell - prisvärda

Vi har valt ut några hotell som vi tycker är allmänt prisvärda både när det gäller läge och konsumentbetyg. Alla priser avser ett rum för två personer för mer information hittar du under länken mer info.


Monte CarloPris från: 615 SEK
Hotel des 3 nationsPris från: 641 SEK
Hitta fler billiga hotell

Hotell - mellanklass

Ibland behöver vi lite finare boende när vi reser bort, vi har valt ut några mellanklasshotell som ligger så centralt som möjligt.


Sofitel Paris La DefensePris från: 1457 SEK
Hitta fler mellanklass hotell

Hotell - ren lyx

Ibland behöver vi extra lyx när vi reser bort, vi har valt ut några lyxhotell som ligger extra centralt.


Hilton Arc De Triomphe ParisPris från: 2644 SEK
L' Hotel de SersPris från: 2686 SEK
Hitta fler lyxiga hotell


Hotell i Paris

Paris är en riktig storstad och här kan man finna det mesta i hotellväg. Det finns allt ifrån enkla vandrarhem i stadens utkanter till några av världens mest exklusiva lyxhotell mitt i stadens centrum. Generellt så är standarden på hotellen i staden ganska hög. Det gäller dock även prisnivån. Paris är ett populärt turistmål och hotellen kan ta bra betalt för sina rum.

Ett enkelt sätt att dock kunna göra sin vistelse i staden lite billigare är att boka sitt boende på nätet. Genom att i förväg boka hotell online så kan man spara en del pengar. Samtidigt kan det vara väldigt skönt att ha fixat med hotell i förväg. Det kan dessutom vara smidigt att sitta hemma framför datorn och ha god tid på sig att jämföra olika alternativ och läsa andra personers omdömen.

Boende finns i alla prisklasser. Om man kan tänka sig att dela rum med ett antal andra och ha med sig egna lakan så går det att hitta boende för strax över 100 kronor per natt. Ett enkelrum på ett medelklasshotell i centrala Paris brukar ligga runt 1400 kronor per natt men under sommaren eller helger går det att hitta billigare alternativ. Vill man dock unna sig ordentlig lyx under sin vistelse i staden så saknas det inte alternativ. Här vimlar det av kända lyxhotell men om man vill bo en natt på något av dem så får man vara beredd på att betala minst 3000 kronor.

Som vanligt så får man vad man betalar för. På de enkla, billiga vandrarhemmen gäller det att ha med sig egna sängkläder och att sköta städningen själv. Dessutom delar man ofta badrum med ett 20-tal andra. På lyxhotellen är servicen exceptionell och komforten strålande.

Länktips: Billiga Hotell


Populära hotell i Paris