Hem » Hotell i Paris » L' Hotel de Sers

L' Hotel de Sers

Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6

41 Avenue Pierre 1er de Serbie, Paris, 75008 Frankrike

Gästernas betyg: 9.4/10

L'Hotel de Sers är ett populärt och modernt lyxhotell i Paris. Läget är utmärkt och inom 500 meter finner man Triumfbågen, moderna konstmuseet och Avenue Montaigne. Tre kvarter från hotellet ligger Champs-Elysées.

Hotellet är pampigt med en tjusig 1800-talsfasad och fyllt med ståtliga oljemålningar av kända konstnärer. Den egna restaurangen, de Sers, erbjuder klassisk fransk gourmetmat i världsklass och här kan man även njuta av en magnifik frukostbuffé. Det finns även en bar med lounge där det serveras njutbara cocktails.

De Sers rymmer 52 luftkonditionerade rum spridda över åtta våningar som alla är tjusigt inredda med möbler från Poltrona Frau, Bang Olufsen och Missoni. Trådlöst internet finns i alla hotellets utrymmen. Hotellet har ett eget spa där det bland annat finns en känd bastu i marmor.

Här finns alla bekvämligheter man kan önska sig och servicen är fantastisk. Man kan beställa room service dygnet runt. Badrummen går i italiensk marmor och bjuder på hygienartiklar från Anne Semonin, badrockar och tofflor.


från 2686:-

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 


Karta - HotellNärliggande Hotell


Hilton Arc De Triomphe Paris
- 1.1 km
Pullman Paris Tour Eiffel
- 1.5 km
Pavillon Louvre Rivoli
- 2.6 km
Monte Carlo
- 3.1 km
Brebant Hotel
- 3.1 km
De Hollande
- 3.1 km