Hem » Hotell i Paris » Lyxiga Hotell

Sök Hotell i Paris

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Lyxiga Hotell


Hilton Arc De Triomphe ParisPris från: 2644 SEK
L' Hotel de SersPris från: 2686 SEK


Mer om Lyxiga Hotell

Paris, den franska huvudstaden, lockar varje år mängder av turister och affärsresande från övriga världen. I staden vimlar det av berömda sevärdheter, museer i världsklass, teatrar och konst och kultur. I staden ligger även några av världen bästa restauranger.

I Paris finns det mesta och såklart även några av de lyxigaste hotellen i världen. Genom att checka in på något av lyxhotellen unnar man sig inte bara lyx i överflöd, det är även en upplevelse i sig. De mest kända hotellen i Paris blir snabbt uppbokade och det kan vara klokt att vara ute i god tid när det gäller bokning. Ofta har hotellen även specialerbjudanden så det kan vara klokt att jämföra de olika lyxhotellen i staden och hålla utkik efter aktuella kampanjer.

Boka gör man lättast på internet. Det är smidigt och innebär ofta en liten rabatt. Annars fungerar det bra att ringa och på de här hotellen är det inga problem att göra sig förstådd på engelska om man nu inte behärskar franskan. På lyxhotellen är personalen alltid hjälpsam och de svarar gärna på frågor och funderingar.

Det är inte ovanligt att man åker till Paris för att fira något speciellt. Hör man av sig till hotellet i god tid så fixar de gärna med gästernas speciella önskemål.

Att bo på lyxhotell i Paris kostar från ungefär 3000 kronor per natt i enklaste singelrummen. De lyxigaste sviterna kan kosta upp emot 100 000 kronor bara för en natt.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comBilligare hotell?

Dyrt hotell? glöm inte att ta en titt på billigare prisklasser.


Billiga Hotell Mellanklass Hotell