Hem » Hotell i Paris » Mellanklass Hotell

Sök Hotell i Paris

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Mellanklass Hotell


Sofitel Paris La DefensePris från: 1457 SEK
Melia Colbert Boutique HotelPris från: 1772 SEK
Pullman Paris Tour EiffelPris från: 1844 SEK


Mer om Mellanklass Hotell

Paris är en av världens mest hotelltäta städer. Hit kommer hundratusentals turister och affärsresande varje år. Därmed är även hotellutbudet väldigt rikt, framför allt i mellanklassen.

Om man är ute efter hotell med runt tre stjärnor så finns det väldigt mycket att välja mellan och även om man håller sig inom en klass så kan skillnaden vara stor.

Två av de viktigaste faktorerna när man letar hotell brukar vara pris och läge. I Paris finns det en väldigt tydlig relation mellan dessa två variabler, ju längre bort från stadens centrum desto billigare kan man bo. Paris är en stor stad och om man kan tänka sig att bo lite utanför stadens absoluta centrum så är priserna lite lägre.

Dyrast är det kring Louvren och Eiffeltornet. Centralt får man räkna med att betala runt 1000 svenska kronor för ett enkelrum på ett mellanklasshotell och runt 1600 för ett dubbelrum. Ju längre ut man tar sig desto mer sjunker även priserna. Läget är dock inte det enda som styr prissättningen.

Hotellen varierar även i servicenivå och i vilka tjänster som erbjuds. Hotell som erbjuder room service, parkering och tvätthjälp kostar oftast lite mer än de som inte erbjuder det. Vilka bekvämligheter som finns på rummen är även det avgörande för priset, såsom luftkonditionering, minibar, TV och kassaskåp.

Det kan därför vara klokt att komma på vad man tycker är viktigt innan man bokar sitt hotell. Utbudet är enormt och det finns något som passar alla.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comBilligare eller dyrare hotell?

Glöm inte att ta en titt på våra två andra prisklasser för att jämföra priserna


Billiga Hotell Lyxiga Hotell